banner359

Yetiştiricilere Koyun Desteği

Bursa’nın İnegöl ilçesinde çiftçilere koyun dağıtıldı.Köylere Hizmet Götürme Birliği kaynakları ile 12 yıldan bu yana uygulanan projesi dahilinde İnegöl’de 11 çiftçiye 55 adet koyun desteğinde bulunuldu. 12 yıldan bu yana ise 144...

20 Ekim 2015 Salı 11:39
Yetiştiricilere Koyun Desteği
Bursa’nın İnegöl ilçesinde çiftçilere koyun dağıtıldı.
Köylere Hizmet Götürme Birliği kaynakları ile 12 yıldan bu yana uygulanan projesi dahilinde İnegöl’de 11 çiftçiye 55 adet koyun desteğinde bulunuldu. 12 yıldan bu yana ise 144 çiftçiye 3 bin 440 adet koyun dağıtıldı. İnegöl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen koyun dağıtım törenine AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile yetkililer ve besiciler katıldı. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mahmut Doğru, “12 yıldan beri projemiz başarılı bir şekilde devam ediyor. Bereketli bir proje. Şimdiye kadar 3 bin 440 adet koyun dağıtımı yaptık. Vatandaşlar memnun. 11 köyde 11 çiftçimize 55 adet koyun dağıtımı yapacağız. Önümüzdeki haftalarda sayı 22 çiftçiye çıkacak. Peyderpey devam edecek. Bu yıl 5 koyun dağıtıyoruz. 4 yıl boyunca geri almayacağız. Beşinci yıldan itibaren geriye dönüş olacak. Dolayısıyla 4 yıl sonra 5 koyun üreyerek en az 25 koyun sayısına ulaşacaktır. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
Milletvekili Hüseyin Şahin de, “Bu dağıtılan koyunlarla ağıl oluşturan köylümüz var. 8-9 sene önce Tahtaköprü’de üzüm fideleri dağıtmıştık. O üzüm fideleri bu gün üzüm bağları oldu. Bunlar bizi mutlu eden şeyler. 11 köyümüzde, 11 üreticimize 55 koyun veriyoruz. Daha büyük projelere doğru adım atmak istiyoruz. Partimizin seçim beyannamesiyle çok güçlü bir programımız var. Yemdeki KDV’yi 1 Kasım’dan sonra kurulacak AK Parti hükümetiyle sıfırlayacağız. Üreticilerimizin temel girdi, gübrenin KDV’sini de inşallah sıfırlayacağız. Sulama yatırımlarımız olacak. Tarımda faizsiz kredilerle desteklenmesini hükümetimizle beraber sağlamış olacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<