Yıldırım bayrama hazırlanıyor

Yıldırım Belediyesi, kurban bayramı öncesi cadde, sokak, park ve camilerde temizlik çalışmalarına hız verdi.Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, 5 adet vakumlu süpürge makinesi, 70 adet çöp toplama aracı, 3 adet arozöz, bir konteynır...

02 Eylül 2016 Cuma 15:51
Yıldırım bayrama hazırlanıyor
Yıldırım Belediyesi, kurban bayramı öncesi cadde, sokak, park ve camilerde temizlik çalışmalarına hız verdi.
Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, 5 adet vakumlu süpürge makinesi, 70 adet çöp toplama aracı, 3 adet arozöz, bir konteynır yıkama ve bir yol yıkama aracının yanı sıra 660 kişilik ekiple 7/24 Yıldırım için çalışıyor. İlçe sakinlerinin refah seviyesini artırmak maksadıyla 69 mahallede gece gündüz temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, cadde ve sokaklardaki rutin temizliğin yanı sıra ibadethaneleri ve parkları da pırıl pırıl yapıyor.
Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sokaklar, caddeler şehirlerin vitrini ve aynalarıdır. Bir taraftan şehrimizin vitrinini Yıldırım’a yakışır bir hale getirmek, diğer yandan temizliğinden güvenliğine, sosyal imkanlarından kültürel faaliyetlerine kadar insanlarımızın refah seviyesini yükseltmek için çalışıyoruz. Kurban bayramında temiz bir Yıldırım için bütün imkânlarımızı seferber ettik” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<