banner359

Yıldırım Belediyesi Şehit Yakınlarını Yalnız Bırakmıyor

Yıldırım Belediyesi Şehit Yakınları ve Gazi Masası, şehitlerin emanetleri ve gazilerle yakından ilgileniyor.Şehit Yakınları ve Gazi Masası personeli, şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret edip taleplerini süratle yerine getiriyor. Özel...

20 Nisan 2016 Çarşamba 14:34
Yıldırım Belediyesi Şehit Yakınlarını Yalnız Bırakmıyor
Yıldırım Belediyesi Şehit Yakınları ve Gazi Masası, şehitlerin emanetleri ve gazilerle yakından ilgileniyor.
Şehit Yakınları ve Gazi Masası personeli, şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret edip taleplerini süratle yerine getiriyor. Özel faaliyetlerde şehit aileleri ve gaziler bir araya getirilirken, 232 şehit yakını ve gazi evlerinde ziyaret edildi. Şehit polis Mehmet Kara’nın adı da Karamazak Mahallesi’ndeki parka verildi.
Şehit aileleri ve gazilerin kendilerine emanet olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzuru için gözünü kırpmadan canını veren, sağlığını kaybeden vatan evlatlarımıza çok şey borçluyuz. Onlar bizler için hayatlarından olurken, geride bıraktıkları yakınlarını da kendimize emanet olarak kabul ediyor, onları kendi ailemizden görüyoruz. Onların dertleriyle dertlenmek, mutluluklarını paylaşmak boynumuzun borcu” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<