Yıldırım ‘Ortak Akıl’ İle Yönetiliyor

Yıldırım Belediyesi, hizmetlerin vatandaşa daha hızlı ulaşması için muhtarlarla el ele verdi.Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 6’ıncısı yapılan muhtarlar toplantısında 69 mahallenin muhtarı ile bir araya geldi. Barış...

11 Aralık 2015 Cuma 13:52
Yıldırım ‘Ortak Akıl’ İle Yönetiliyor
Yıldırım Belediyesi, hizmetlerin vatandaşa daha hızlı ulaşması için muhtarlarla el ele verdi.
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 6’ıncısı yapılan muhtarlar toplantısında 69 mahallenin muhtarı ile bir araya geldi. Barış Manço Kültür Merkezi’ndeki toplantıya Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, UEDAŞ Yıldırım Şube Müdürü Emin İrgören, PTT İl Müdür Yardımcısı Mustafa Karataş, İl Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Efrail Atıcı, belediye meclisi üyeleri, Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ertuğrul Sünel ve Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Eroğlu da katıldı.
Muhtarlarla her fırsatta bir araya gelerek istişarede bulunduklarını hatırlatan Edebali, “Yıldırım’ı ’ideal şehir’e bir adım daha yaklaştırmak için belediyemizin ve devletimizin vatandaşa yansıyan yüzü olan muhtarlarımızla koordineli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerinin tespit edilerek, hizmet önceliklerimizin belirlenmesinde muhtarlarımızın desteğini alıyoruz. Yıldırım’a çağ atlatacak dönüşüme başladık. Bu aynı zamanda sosyal bir dönüşüm olacak. Türkiye’de planlı alanın üçte birini kentsel dönüşüm bölgesi ilan eden tek belediyeyiz. Hemşehrilerimizin güvenli ve modern konutlarda oturmaları en büyük arzumuz. Hizmete sunduğumuz mahalle konakları, gençlik merkezleri, kapalı pazar alanları ile de dönüşümün sosyal boyutunun destekliyoruz. Yıldırım’ın gelecek 100 yılı bugünden planlanıyor. Hizmetlerimizin önceliğinde çocuklar, kadınlar ve yaşlılar var” ifadelerini kullandı.
VİZYON PROJELERİ MUHTARLARA ANLATILDI
Başkan Edebali, 69 mahallede hayata geçirilen ve proje aşamasında olan çalışmalar hakkında muhtarlara sunum yaptı. Kentsel dönüşümden yapılacak prestij projelere kadar çok sayıda konuda mahalle muhtarlarını bilgilendiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Katılımcı belediyecilik anlayışı gereği toplumun tüm kesimleriyle yakın temas halindeyiz. Bu akşam da BURULAŞ, UEDAŞ, PTT ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü yöneticileri bizlerle bir araya gelerek mahallelerimizin ihtiyaçlarına kulak verdiler. Kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Toplantıda dağıtılan dosyaları dolduran muhtarlar, ilgili kurumlara doğrudan iletme fırsatı buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<