banner359

Yıldırım Temizlikte Rol Model

Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yeni başlattığı proje ile ilçeyi daha temiz bir çehreye kavuşturuyor.69 mahalleyi 4 bölgeye ayıran Yıldırım Belediyesi, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri 40 kişilik bir ekip...

11 Ocak 2016 Pazartesi 14:21
Yıldırım Temizlikte Rol Model
Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yeni başlattığı proje ile ilçeyi daha temiz bir çehreye kavuşturuyor.
69 mahalleyi 4 bölgeye ayıran Yıldırım Belediyesi, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri 40 kişilik bir ekip tarafından temizleniyor. Programda bulunan mahallelerin cadde, sokak ve boş arsaları en ince detayına kadar temizlenirken, ilgili bölgeye giren temizlik ekipleri1 adet araç üstü süpürge makinesi, 1 adet açık kasa araç ile bölgede atıkları da topluyor. Haftanın her günü mahalle içindeki caddeler ve cadde büyüklüğündeki sokaklar rutin olarak temizlenen Yıldırım’da yeni başlatılan bu proje ile Yıldırım’da pis alan kalmaması hedefleniyor.
Vatandaşa hizmet noktasında, sınır tanımadıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım, Bursa’nın en büyük ilçelerinden biri, böylesi büyük bir alanda bu yoğunlukta nüfusa hizmet vermek üzerimizdeki sorumluluğu arttırıyor. Maksadımız vatandaşlarımızın refah seviyelerini elimizden geldiğince yükseltmek. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik projelerimizle de halkımızın yanındayız. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün başlattığı yeni projeyle de Yıldırım’da kirli, dağınık hiçbir nokta kalmayacak, çocuklarımız daha temiz sokaklarda oynayacak” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<