banner359

Yıldırım’da hizmet kalitesi yükseliyor

Yıldırım Belediyesi, birimler arasında iletişimi kuvvetlendirerek, hizmet verimini artırmanın yollarını masaya yatırdı.Yıldırım Belediyesi, sosyal hizmet müdürlükleri arasında bilgi akışını hızlandırmak ve ortak projeleri hayata geçirmek...

15 Kasım 2016 Salı 15:41
Yıldırım’da hizmet kalitesi yükseliyor
Yıldırım Belediyesi, birimler arasında iletişimi kuvvetlendirerek, hizmet verimini artırmanın yollarını masaya yatırdı.
Yıldırım Belediyesi, sosyal hizmet müdürlükleri arasında bilgi akışını hızlandırmak ve ortak projeleri hayata geçirmek için ‘Sosyal Koordinasyon Çalıştayı’ düzenledi. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin de iştirakiyle iki gün süren çalıştayda, Özel Kalem Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Spor İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Kalite Temsilciliği ve Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nden 39 personel hazır bulunarak daha iyi hizmet için yapılması gerekenler tartışıldı. Birimlerin bugüne kadar yaptığı çalışmaların sunumlarını gerçekleştirdikleri çalıştayda, hizmetlerin güçlü vezayıf yönleri, fırsatlar ve tehditler ortaya konuldu. Yapılan değerlendirmeler ışığında Yıldırım’da insanların yaşamaktan mutluluk duyacağı bir şehir oluşması ve hizmet kalitesinin artırılması için uygulanacak yöntemler belirlendi.
Vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için koordineli bir sistem yürüttüklerini belirten Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Belediyemizin ve müdürlüklerimizin ortaya koyduğu hizmetlerin merkezinde insan var. Ülkemizin yüzde birlik dilimini oluşturan 750 bin nüfuslu şehrimizde hayata geçirdiğimiz hizmetlerde insanı esas alarak, daha iyisini yapmanın yollarını arıyoruz. Sosyal, kültürel ve sportif çalışmalarla şehrimizi geleceğe taşıyacak vizyonu ortaya koyarken, hizmet çıtasını daha da yukarıya taşımak için bir araya gelerek hizmetlerimizin röntgenini çekiyoruz. Belediye hizmetlerini insan ve mekan ekseninde uygularken, yaptığımız çalışmaların eksik yönlerini de değerlendirerek, bunu geliştirecek yöntemlere başvuruyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<