banner359

Yıldırım’da kaçağa geçit yok

Kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilçenin yüzde 33’ünü yeniden planlayan Yıldırım Belediyesi, diğer yandan kaçak yapılaşma ile mücadelesini hız kesmeden sürdürüyor.Yıldırım Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, 2015...

21 Eylül 2016 Çarşamba 16:28
Yıldırım’da kaçağa geçit yok
Kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilçenin yüzde 33’ünü yeniden planlayan Yıldırım Belediyesi, diğer yandan kaçak yapılaşma ile mücadelesini hız kesmeden sürdürüyor.
Yıldırım Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, 2015 yılında 68, 2016 yılının ilk 9 ayında kaçak olduğu tespit edilen 79 yapıyı yıktı. Yıldırım’a modern bir çehre kazandırırken kaçak yapılaşmayla mücadelenin devam edeceğinin altını çizen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İlçemizde kaçak yapılaşma sonucunda yaşadığımız sıkıntılar ortada. Daha sağlıklı, güvenli ve modern Yıldırım’ı inşa ederken kaçak yapıların yolumuza çıkarak hedefimize ulaşmamızı engellemelerine izin vermeyeceğiz” dedi.
Kaçak yapılaşma yüzünden vatandaşların sıkıntı yaşamasını istemediklerini ifade eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Kaçak yapı konusunda herkesin hassas olmasını istiyoruz. Kalitesiz ve eksik malzemelerle inşa edilen kaçak yapılar can güvenliğini tehdit ediyor. Vatandaşlarımız birinci derece deprem kuşağında yer aldığımız gerçeğini göz önünde bulundurarak kaçak yapıların çocuklarımızın hayatını tehdit etmesine izin vermemeli. Kentsel dönüşüm hamlesi ile şehrimizin yarınlarını inşa ederken kaçak inşaat yaparak geleceğimizi karartmayalım” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<