banner359

Yıldırım’da Öğrenciler Güvende

Yıldırım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri okul, yakınlarında gıda satışı yapan işyerlerine yönelik denetimlerini sürdürüyor.Okul çevrelerindeki denetimlerini yoğunlaştıran Zabıta Müdürlüğü ekipleri, özellikle öğrencilerin...

02 Kasım 2015 Pazartesi 15:28
Yıldırım’da Öğrenciler Güvende
Yıldırım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri okul, yakınlarında gıda satışı yapan işyerlerine yönelik denetimlerini sürdürüyor.
Okul çevrelerindeki denetimlerini yoğunlaştıran Zabıta Müdürlüğü ekipleri, özellikle öğrencilerin uğrak yerleri olan pastane, kafeterya ve simitçilerle birlikte okul önlerindeki seyyar satıcıları da sıkı bir şekilde denetliyor. Öğrencilerin sağlığını tehdit edebilecek faaliyetlere kesinlikle izin verilmeyeceğini vurgulayan Edebali, “Gıda güvenliği konusunda kesinlikle taviz verilemeyecek. İlgili birimlerimiz, çocuklarımızın beslenme ihtiyaçlarını karşılayan işletmelere yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Gelecek nesilleri inşa ederken yavrularımızın sağlıklı şartlarda alışveriş yapmalarına büyük bir titizlik içerisinde yaklaşıyoruz. Bu konuda esnafımıza sorumluluklarını yerine getirilmeleri noktasında gerekli uyarıları yapıyoruz” dedi.
Okul önlerinde denetimsiz gıda satışı yaparak öğrencilerin sağlığını tehdit eden seyyar satıcılara karşı özellikle tedbir aldıklarını belirten Başkan Edebali, “Megafonlu araçlarla satış yapan seyyar satıcılar gürültü kirliliğine sebep oluyor. Bu yüzden başta okul çevreleri olmak üzere ilçe sınırları içerisinde sıkı denetimler yapıyoruz. Vatandaşlarımızın da desteğini bekliyoruz. Hemşehrilerimiz 444 16 02 numaralı Yıldırım Çağrı Merkezi’nden bize ulaşabilirler“ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<