banner359

Yıldırım’da şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti

Şehitlerin ruhu, Yıldırım Belediyesi tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okunarak yad edildi.Yıldırım Belediyesi, tüm Türkiye’yi yasa boğan İstanbul Beşiktaş ve Kayseri’deki terör saldırılarında şehit düşenler...

18 Aralık 2016 Pazar 15:35
Yıldırım’da şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti
Şehitlerin ruhu, Yıldırım Belediyesi tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okunarak yad edildi.
Yıldırım Belediyesi, tüm Türkiye’yi yasa boğan İstanbul Beşiktaş ve Kayseri’deki terör saldırılarında şehit düşenler ve tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve mevlid programı düzenledi. Barış Manço Kültür Merkezi’nde Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin ev sahipliğinde düzenlenen programa AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, MHP Yıldırım İlçe Başkanı Serkan Aydemir, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Uğurer, Yıldırım Askerlik Şube Başkanı Albay Doğan Yavaş, İl Müftü Vekili Mehmet Köktaş, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Metin Şenol, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.
Kur’an-ı Kerim güzel okuma dünya birincileri İshak Danış ve Bünyamin topçuoğlu ile mevlüthan Adem Karabey’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ve okunan mevlid ile katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Bizlerin bir arada kardeşçe yaşamasını engellemek amacıyla aynı bilindik senaryolar tekrar oynanmaya başlandı. Bunlara en güzel yanıtı her zamankinden daha fazla birlik ve berberlik içeresinde vermeliyiz. Kahraman güvenlik güçlerimizin orta koyduğu fedakarlıklar, ülkece ihtiyacımız olan huzura katkı sağlayacaktır. Bizlerin de manevi desteği sayesinde ülkemize huzur, barış ve kardeşlik tekrar hakim olacaktır" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<