banner359

Yıldırım’dan Musababa’ya mahalle konağı

Yıldırım Belediyesi tarafından Musababa’ya yapılan mahalle konağı hizmete girdi.Yıldırım Belediyesi, bünyesinde YIL-MEK okul öncesi eğitim sınıfı, deprem odası, muhtarlık, aile sağlığı merkezi, 2 adet bağımsız bölüm bulunan mahalle...

11 Kasım 2016 Cuma 17:17
Yıldırım’dan Musababa’ya mahalle konağı
Yıldırım Belediyesi tarafından Musababa’ya yapılan mahalle konağı hizmete girdi.
Yıldırım Belediyesi, bünyesinde YIL-MEK okul öncesi eğitim sınıfı, deprem odası, muhtarlık, aile sağlığı merkezi, 2 adet bağımsız bölüm bulunan mahalle konağını açtı. Toplam 396 bin TL’ye mal olan 475 metrekare inşaat kullanım alanına sahip Musababa Mahalle Konağı’nın açılışında konuşan Belediye Başkanı İsmail Hakkı
Edebali, “Konaklarımızın bünyesinde muhtarlığımızın yanı sıra insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak hizmet birimler bulunuyor. Böylece bir taraftan insanlarımızın hizmetlere daha kolay ulaşmasını sağlarken, diğer taraftan da medeniyetimizin temeli olan mahalle kültürü ve komşuluk münasebetlerini güçlendirmeyi hedefliyoruz. Mahalle konaklarımızda vatandaşlarımıza sunduğumuz eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel hizmetlerle ideal şehir hedefine hızla ulaşacağız. Görev süremiz boyunca Musababa Mahallesi’ne 2 bin ton asfalt döktük. Hançerli Hamamı’nı mahallemize kazandırdık. 50’nin üzerinde çocuğumuza tamamen ücretsiz okul öncesi eğitim veriyoruz” diye konuştu.
Mahalle konağında vatandaşlara birçok farklı hizmetin bir arada sunulacağını hatırlatan Kaymakam Mehmet Aydın, “Yıldırım hızla değişiyor ve gelişiyor. Bu hususta belediyemiz önemli projelere imza atıyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<