banner359

Yıldırımlı çocukların sünnet heyecanı

Yıldırım Belediyesi’nin düzenlediği toplu sünnet şöleninde 700 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.Yıldırım Belediyesi tarafından Spor Kompleksi’nde sünnet şöleni düzenlendi. Terör saldırısında şehit olan güvenlik güçleri sebebiyle...

27 Ağustos 2016 Cumartesi 13:35
Yıldırımlı çocukların sünnet heyecanı
Yıldırım Belediyesi’nin düzenlediği toplu sünnet şöleninde 700 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.
Yıldırım Belediyesi tarafından Spor Kompleksi’nde sünnet şöleni düzenlendi. Terör saldırısında şehit olan güvenlik güçleri sebebiyle eğlence programı iptal edildi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan sünnet şölenine çok sayıda davetli ve sünnet çocuklarının yakınları katıldı. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sünnet önemli bir dini vecibe. Değerlerini ve inancını muhafaza eden toplumlar güçlü toplumlardır. Mutluluğun paylaştıkça çoğaldığının şuurunda olarak insanlarımızın bu mutluluğuna katkı sağlama çabasındayız. Medical Park Hastanesi iş birliğiyle 700 çocuğumuzu sünnet ettirerek yavrularımızın mutluluğunu paylaştık. Sağlıklı şartlarda evlatlarımızın sünnetini yaptırdık. Emeği geçenlere teşekkür ederken, sünnet olan yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.
İnsanların yaşamaktan mutluluk duyacağı bir ilçe için çalıştıklarını anlatan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Rutin belediyecilik hizmetlerimizin yanında şehrimizi geleceğe taşıyacak büyük adımlar atmak zorundayız. Yıldırım’a gözümüz gibi bakıyoruz. Tarihi ve kültürel mirasımızla birlikte vizyon projelerimiz, tematik parklar, spor ve kültür merkezleri ile yarınların en güzel şehrini inşa edeceğimiz çalışmalarımızın mutfak bölümünü tamamladık. kurban bayramından sonra etap etap temel atma ve açılış törenleri yapacağız. Gelecek nesillerimize yaptığımız yatırım olan Türkiye’nin en büyük spor kompleksinin inşaatı başladı. Orta ölçekli 50 kadar projemizi insanlarımızın Yıldırım’da daha iyi bir yaşam kalitesine kavuşmaları için hayata geçiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<