banner359

Yıldırımlı kadınlara spor merkezi

Yıldırım Belediyesi tarafından 75. Yıl Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kadın Eğitim ve Spor Merkezi’nde kadınlar spor yapma imkanına sahip olacak.İlçedeki kadınları sporla buluşturmak için başlatılan spor merkezlerinden bir yenisi 75....

16 Aralık 2016 Cuma 16:29
Yıldırımlı kadınlara spor merkezi
Yıldırım Belediyesi tarafından 75. Yıl Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kadın Eğitim ve Spor Merkezi’nde kadınlar spor yapma imkanına sahip olacak.
İlçedeki kadınları sporla buluşturmak için başlatılan spor merkezlerinden bir yenisi 75. Yıl Mahallesi’nde açıldı. 75. Yıl Kadın Eğitim ve Spor Merkezi’nde 4 bin kadın haftanın 6 günü kadın eğitmenler nezaretinde aerobik, step ve fitness çalışmaları yapılacak.
Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, öncelikli hizmet grubunda yer alan kadınlar için projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, “Sosyal belediyecilik anlayışımız çerçevesinde kadınlara pozitif ayrımcılık uyguluyoruz. Ev hanımları ve çalışan kadınların daha sağlıklı, daha güvenli, daha hijyenik bir ortamda spor yapabilmeleri için bu tesisimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz” dedi. Kadın Spor Merkezleri’nin seçim dönemindeki vaatlerinden birisi olduğunu da hatırlatan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “İnsanlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Projeler doğrultusunda ilçemize kazandırdığımız bu tesisimiz Yıldırım’a ve Bursa’ya hayırlı olsun” diye konuştu.
Edebali, “Kadınlarımız ve gençlerimiz için Türkiye’nin en büyük spor kompleksini 2017 sonunda bitireceğiz. İçerisinde çok amaçlı spor salonları ile Yıldırımlı genç nüfusumuz spor yaparak sağlıklı kalacaklar. Ayrıca dezavantajlı gruplarımızı müzik akademisinde sanata yönlendirerek hayata kazandırıyoruz” diye konuştu. Kadınlara yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Edebali, “YIL-MEK kurslarımız ile artık kadınlar hem meslek sahibi oluyorlar hem de hobilerinde kendilerini geliştiriyorlar. Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezimizde 10 binden fazla kadına ücretsiz kanser taraması gerçekleştirdik. Psikolojik Danışmanlık ve Aile Eğitim Merkezi’nde de hastanelerde yüksek miktarlar ile verilen hizmeti vatandaşlarımıza ücretsiz sağlıyoruz. Tek amacımız mutlu aileler mutlu Yıldırım hedefini en kısa sürede gerçekleştirmek” dedi.
Konuşmaların ardından spor merkezini gezen protokol mensupları, eğitmenlerden tesis ve verilecek kurslar hakkında da bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<