Yıldırımlılardan Kahramanlara Moral

Terörle mücadele eden güvenlik güçlerine bir destek de Yıldırım’dan geldi. Yıldırım Belediyesi ve Güllük Mahallesi sakinleri tarafından toplanan malzemeler ve öğrencilerin yazdığı duygu dolu mektuplar, törenle Hakkari Yüksekova’daki...

21 Nisan 2016 Perşembe 16:04
Yıldırımlılardan Kahramanlara Moral
Terörle mücadele eden güvenlik güçlerine bir destek de Yıldırım’dan geldi. Yıldırım Belediyesi ve Güllük Mahallesi sakinleri tarafından toplanan malzemeler ve öğrencilerin yazdığı duygu dolu mektuplar, törenle Hakkari Yüksekova’daki Özel Harekat Şube Müdürlüğü’ne gönderildi.
Törene Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra İl Emniyet Müdür Yardımcısı İlker Türkbayrak, Yıldırım İlçe Müftüsü Osman Şen, AK Parti Yıldırım İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim İsmailoğlu, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Eroğlu, Yıldırım Belediyesi bürokratları, öğrenciler ve Güllük Mahallesi sakinleri katıldı. Başkan Edebali, “Vatanın birliği ve bu topraklarda huzurla yaşamak için canlarını ortaya koyan güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu, onların gösterdiği mücadeleyi yüreğimizde hissettiğimizi bilmelerini istiyoruz. Devletimiz onları hiçbir şekilde yalnız bırakmasa da biz de yolladığımız malzemelerle, dualarımızla onların yanındayız” dedi.
Vatan topraklarının var olduğundan bu yana her türlü saldırıyla karşı karşıya kaldığını anlatan Edebali, “Doğu ve güneydoğu bölgelerinde yaşanan olaylar, geçmişten bugüne bize karşı yapılan saldırıların devamı. Bu mücadele yeni değil. Bu mücadelenin hak ile batılın mücadelesi. Senaryolar sürekli değişiyor, ama tek hedefleri bu topraklardaki kardeşlik hukukunu bozmak. Buna izin vermeyeceğiz” diye konuştu.
Türkiye’de geçmişten bu yana birlik, beraberlik ve kardeşlikten yana olduklarının altını çizen Başkan Edebali, “Etnik kökeni, siyasi görüşü ne olursa olsun bu topraklara kendini ait hisseden yürekten inanan herkes bizim kardeşimiz. Bu uğurda hangi zorlukla karşılaşırsak karşılaşalım Allah’ın izniyle bertaraf edeceğiz” şeklinde görüşlerini belirtti.
Konuşmaların ardından 6 bin adet çamaşır, 3 bin adet çorap, 500 adet diş fırçası ve macunu, 200 adet Türk bayrağı, Güllük Mahallesi hanımlarının hazırladığı 10 koli pasta ve öğrencilerin yazdığı duygu dolu mektuplarının içinde olduğu araç, Hakkari Yüksekova’daki Özel Harekat Şube Müdürlüğü’ne yollanmak üzere yola çıktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<