banner359

Yılmaz, Giresunluları ağırladı

Giresun Dereli İlçesi Aksu Köylüleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni yönetim kurulu üyeleri, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı ziyaret etti.Başkan İsmail Erdem ve yeni yönetim kurulu üyeleri, ilk ziyaretlerini Belediye Başkanı...

29 Mart 2017 Çarşamba 17:04
Yılmaz, Giresunluları ağırladı

Giresun Dereli İlçesi Aksu Köylüleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni yönetim kurulu üyeleri, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı ziyaret etti.

Başkan İsmail Erdem ve yeni yönetim kurulu üyeleri, ilk ziyaretlerini Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a yaptı. İsmail Erdem ve yönetimini tebrik eden Refik Yılmaz, sosyal ve kültürel projelerde destek sözü verdi. Aksu Köylüleri Derneği Başkanı İsmail Erdem, ilçenin güzel bir rengi olmayı hedeflediklerini, sosyal ve kültürel projelerle faal bir dönem başlatacaklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<