Yılmaz Kosova’da

Bursa'nın Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Marmara Belediyeler Birliği'nin Üyesi Olduğu Güneydoğu Avrupa Yerel Yönetimler Birliği'nin (nalas) "avrupa'da Mali Yerelleşmenin Geleceği" Konulu Toplantısına Katılmak Üzere Kosova'nın Başkenti Priştina'ya Gitti.

14 Nisan 2016 Perşembe 17:07
Yılmaz Kosova’da
Bursa’nın Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Marmara Belediyeler Birliği’nin üyesi olduğu Güneydoğu Avrupa Yerel Yönetimler Birliği’nin (NALAS) "Avrupa’da Mali Yerelleşmenin Geleceği" konulu toplantısına katılmak üzere Kosova’nın başkenti Priştina’ya gitti.
Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin ile birlikte görevlendirilen Refik Yılmaz, iki gün sürecek olan toplantıda Marmara Belediyeler Birliği’nin genel kurul delegesi olarak görev yapacak. Toplantıda ayrıca belediye maliyesinin iyi yönetimi ile yatırımcı güvencesinin oluşturulması, fonların çekilmesinde ve alt yapı değerinin oluşturulmasında uygulanan çalışma sistemleri, Güneydoğu Avrupa Yerel Yönetimler Birliği’nin mevzuatları ve ortaya çıkan fırsatlar, NALAS yönetimi çalışma planı ve bütçesi gibi konular ele alınacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<