Yünkül: “Milletin iradesini çiğnetmedik”

Sağlık-Sen Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül, milletin iradesini çiğnetmediklerini söyledi.Sağlık-Sen’in divan toplantısında konuşan Şube Başkanı Gökhan Yünkül, Türkiye’nin 15 Temmuz 2016 tarihinde çok ciddi bir felaketten döndüğünü,...

17 Ağustos 2016 Çarşamba 11:51
Yünkül: “Milletin iradesini çiğnetmedik”
Sağlık-Sen Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül, milletin iradesini çiğnetmediklerini söyledi.
Sağlık-Sen’in divan toplantısında konuşan Şube Başkanı Gökhan Yünkül, Türkiye’nin 15 Temmuz 2016 tarihinde çok ciddi bir felaketten döndüğünü, milletin iradesine kasteden vatan hainlerinin darbe teşebbüsünün, milletin iradesi, feraseti ve cumhurbaşkanının dik duruşuyla akamete uğratıldığını ifade etti. Gökhan Yünkül, “Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz gecesi kalkıştığı alçak darbe girişimi, iradesini çiğnetmeyen milletimiz tarafından bertaraf edilmiştir. 15 Temmuz sonrası milletimizin meydanlara sahip çıkarak, demokrasi ve milli irade nöbetlerini tutması, Türkiye’de darbeler döneminin açılmamak üzere kapadığının en önemli göstergesi olmuştur. Bizler Sağlık-Sen olarak 27 Nisan e-muhtırası verildiğinde de, 17/25 Aralık darbe teşebbüsünde de nasıl ki milletin iradesine sahip çıktıysak, 15 Temmuz tarihinde yaşanan alçak darbe girişiminde de millet iradesinin yanında yer aldık ve meydanlara çıktık. Darbe girişiminin yaşandığı gecenin ilk anlarından itibaren sendikamızın çağrısına uyarak, üyelerimizin meydanlara akın akın gelmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Genel başkanımız başta olmak üzere temsilcilerimiz ve üyelerimiz ile bu kutlu mücadelede üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirdik ve getirmeye devam edeceğiz. Bu alçak darbe girişiminde 4 üyemiz şehit olmuştur. Yine 4 üyemizin birinci dereceden yakını şehit olmuş, 100 üyemiz ise yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” diye konuştu.
Gökhan Yünkül, demokrasi nöbetlerine katılan bütün temsilcilere “milli irade nöbet beratı” takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<