banner359

Yünkül: “Sağlık hizmetlerinde fırsat eşitliği sağlanmalı”

Sağlık-sen Bursa Şubesi Başkanı Gökhan Yünkül, Orhaneli Devlet Hastanesi İdari Ve Mali İşler Müdürlüğü Görevine Getirilen Melik Yılmaz'ı Ziyaret Etti.

03 Ekim 2016 Pazartesi 16:09
Yünkül: “Sağlık hizmetlerinde fırsat eşitliği sağlanmalı”
Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkanı Gökhan Yünkül, Orhaneli Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevine getirilen Melik Yılmaz’ı ziyaret etti.
Melik Yılmaz’a yeni görevinde başarılar dileyen Şube Başkanı Gökhan Yünkül, "4 yıl önce hizmet vermeye başlayan yeni hastane bölge hastanesi özelliğinde. Sağlık hizmetlerinde fırsat eşitsizliğini ortadan kaldırması açısından bunu önemsiyoruz. Bursa’nın merkezinde hizmet alan bir vatandaşın duyduğu memnuniyet ile Orhaneli, Harmancık ve diğer ilçelerde hizmet alan vatandaşın duyduğu memnuniyet seviyesi birbirine yaklaştığı oranda sağlık hizmetlerinde fırsat eşitliğinden bahsedebiliriz. Sağlık Bakanlığı’nın çalışmalarını titizlikle takip edip çözüm tekliflerimizi aktarmaktayız. Sağlık alanında çalışan faktörü gözden kaçırılmaması gereken en önemli hususlardan biridir. Çalışan memnuniyeti hem vatandaşa, hem de hizmete direkt yansımaktadır. Çalışanlarının özlük hakları ve maddi refahı için Sağlık-Sen olarak toplu sözleşme dönemlerinde ve diğer zamanlarda makul tekliflerimizi ilgili makamlarla paylaşmaktayız. Ancak çalışanların iş yerlerindeki motivasyonları ve çalışma şartların konusunda idarecilere büyük görevler düşmektedir” dedi.
Şube başkanı ve beraberindekiler Orhaneli Devlet Hastanesi çalışanlarını tek tek görüşerek, talep ve şikayetlerini dinledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<