banner359

Yünkül: “Sosyal hizmetler çalışanları ihmal edilmemeli”

Sağlık-sen Bursa Şubesi Başkanı Gökhan Yünkül, Bursa Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş’i Ziyaret Ederek Yeni Görevinde Başarılar Diledi.

15 Aralık 2016 Perşembe 11:36
Yünkül: “Sosyal hizmetler çalışanları ihmal edilmemeli”
Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkanı Gökhan Yünkül, Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi alan Şube Başkanı Gökhan Yünkül, toplumun en hassas kesimine hizmet sunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı teşkilatının ifa ettiği görevin öneminin farkında olduklarını belirterek, “Sağlık-Sen olarak bugüne kadar ihmal edilen, görmezlikten gelinen bu teşkilatın sesi ve soluğu olduk. Her zeminde çalışanların meselelerini dile getirdik ve SASAM vasıtasıyla çalıştay düzenledik. Şunu vurgulamak istiyorum, toplumumuzun pozitif ayrımcılığa ihtiyaç duyan kesimine hizmet sunan çalışanlar bizler için çok değerlidir. Bunun farkında çalışmalarımız devam edecektir” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Erkut Güneş, sosyal hizmetlere ihtiyaç duyan fertlere hizmet ettiklerini, sivil toplum örgütlerinin sundukları katkıları önemsediklerini ifade ederek, “Sağlık-Sen’i yakinen takip ediyoruz, Ülkemizin yarınlarına dair hassasiyeti takdire şayandır. Bursa’da inşallah uyum içinde güzel işler yaparız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<