banner359

Zabıta teşkilatı, 190. kuruluş yılı sevincini Bozbey ile paylaştı

Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Zabıta Teşkilatının Kuruluşunun 190. Yılını Kutladı.

07 Eylül 2016 Çarşamba 11:13
Zabıta teşkilatı, 190. kuruluş yılı sevincini Bozbey ile paylaştı
Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, zabıta teşkilatının kuruluşunun 190. yılını kutladı.
Zabıta memurları, Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti. Zabıtaların halkın huzuru için daha fazla rol alması gerektiğini söyleyen Başkan Mustafa Bozbey, “Bazı konularda, özellikle şehir içinde güvenlikle ilgili zabıta ekipleri daha etkili yol almalı. Sizlerin hem sorunlarla zamanında mücadele etmeniz daha doğru olacak, hem de alacağınız destekle refah seviyeniz yükselecek. Ben zabıta yönetmeliğinin bu yönde değişmesi tarafındayım. Hepinize verdiğiniz emeklerden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.
Zabıta Müdürü Tan Gündüz de Başkan Mustafa Bozbey’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Cezacı bir müdürlük olduğumuz için vatandaşla bazı zorluklar yaşıyoruz, ama bu bizi yıldırmıyor. Nilüferliler için elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<