banner359

Zabıtaya İletişim Semineri

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, zabıta teşkilatına hizmet için eğitim semineri verildi.Vatandaşların huzur ve sağlığı için çalışan Zabıta Müdürlüğü personeline yönelik hizmet içi eğitim düzenlendi. Orhangazi Belediyesi İnsan Kaynakları...

22 Ekim 2015 Perşembe 13:08
Zabıtaya İletişim Semineri
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, zabıta teşkilatına hizmet için eğitim semineri verildi.
Vatandaşların huzur ve sağlığı için çalışan Zabıta Müdürlüğü personeline yönelik hizmet içi eğitim düzenlendi. Orhangazi Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nce Belediye Nikah Salonu’nda düzenlenen eğitim seminerine konuşmacı olarak katılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Yardımcısı Sadettin Özyazıcı, halkla ilişkiler, iletişim, beden dili, zabıta yönetmeliği hakkında bilgiler verdi. Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Öztürk’ün de dinlediği seminere 26 personel iştirak etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<