banner359

Zeynep Altıok’tan Başkan Bozbey’e Ziyaret

Chp Genel Başkan Başkan Yardımcısı Ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Ziyaret Etti.

17 Haziran 2016 Cuma 17:42
Zeynep Altıok’tan Başkan Bozbey’e Ziyaret
CHP Genel Başkan Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde Başkan Mustafa Bozbey ile bir araya geldi. CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ile Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız’ın da yer aldığı ziyarette Başkan Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başta engellilere yönelik projeler olmak Nilüfer Belediyesi’nin sosyal projelerini anlatan Başkan Bozbey, Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi’nin çalışmalarından bahsetti. Merkezin mevcut yerinin yeterli olmadığını ve daha geniş bir alanda yeni merkezin yapılması için proje başlattıklarını belirten Bozbey, engelli bireylerin aileleri ile birlikte hem tatil yapacakları hem de eğitim alacakları Bizim Bahçe hakkında da bilgi verdi.
Bozbey, “Kentin içinde bahçesi olan, sosyal, sportif alanları olan bir alan yapacağız. Burada engelli bireyler aileleri ile birlikte birer hafta konaklama imkanı bulacak. Bu konaklama sürecinde aileler de eğitim alacak. Biz şunu gördük ki toplumda engellilere yönelik yapılan projeler, hep engelli bireyleri dışarıda tutuyor. Biz tam tersine engelli bireylerin de toplumun içinde, toplumla dayanışma içinde olabilecekleri projeler geliştiriyoruz. Bu projelerin içine aileleri de alıyoruz” ifadelerini kullandı.
Geçtiğimiz günlerde Nilüfer’in ilk huzurevini hizmete açtıklarını kaydeden Başkan Bozbey, “Hayırsever Atınmakas Ailesi ile birlikte yaptığımız huzurevi örnek oldu. Nilüfer’de 200 kişilik ikinci bir huzurevinin de yine hayırsever desteği ile yapılması için çalışma başladı. Bayramdan sonra da 60 yaş üzeri kişilerin gün içinde sosyal faaliyetlerde bulanabilecekleri Olgun Gençlik Merkezi’ni de hizmete açmayı planlıyoruz" diye konuştu.
Nilüfer Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Zeynep Altıok da “Sizin burada yaptığınız işleri her zaman çok memnun olarak takip ediyoruz. Çalışmalarınız ve etkinliklerinizle ilgili çok güzel geri dönüşler oluyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<