Zırhlıoğlu, Çiftçilere Müjde Üstüne Müjde Verdi

Fevzi Zırhlıoğlu Vatandaşlarla Buluştu.

18 Ekim 2015 Pazar 15:45
Zırhlıoğlu, Çiftçilere Müjde Üstüne Müjde Verdi
Milliyetçi Hareket Partisi Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, MHP iktidarında ‘Emeklilere Mart ayında bin 400 lira ve Eylül ayında da bin 400 lira olmak üzere emekli destek ödeneği vereceklerini söyledi.
Seçim çalışmaları kapsamında köy köy, mahalle mahalle gezen Zırhlıoğlu, Mustafa Kemalpaşa ilçesinin Çaltılıbük köyünde vatandaşlarla buluştu. Köylüler ise zor durumda olduklarını belirtirken Zırhlıoğlu ise MHP iktidarında köylülerin eski refah günlerine geri döneceğinin müjdesini verdi. MHP iktiranında Mazotun 1 lira 75 kuruş olacağını ifade eden Zırhlıoğlu, ‘Gübre tohum, ilaç ve yem üzerindeki vergiler kaldırılacak, sulama ve tarım işletmelerinde kullanılan elektrikten KDV alınmayacak, yüksek verim ve kalitede tohum, fide, fidan geliştirilmesi ve üretimi desteklenecek, tarımsal üreticilerin en kısa zincir ile pazara ulaşımı sağlanacak, hazine ile olan arazi uyuşmazlıkları giderilecek ve 2/B sorunu adil ve hakkaniyete uygun şekilde çözüme kavuşturulacak, et ve sütte garanti fiyat uygulamasına geçilecek, buğday, mısır, pamuk, soya, ayçiçeği, çeltik, fındık, incir, üzüm, kayısı, zeytin, yerfıstığı ve enerji bitkileri için fiyat garantisi verilecek, ecrimisil uygulamasından kaynaklanan sorunlar giderilecek, vatandaşlarımızın mağduriyeti önlenecek. Tarım-sanayi entegrasyonunun sağladığı kırsal cazibe birimleri olan ‘Tarım Kentleri’ kurulacak’ dedi.
Emeklilere de müjdeler veren Zırhlıoğlu, ‘Emeklilere Mart ayında bin 400 lira ve Eylül ayında da bin 400 lira olmak üzere emekli destek ödeneği verilecek, emeklilerin banka promosyonu alabilmeleri temin edilecek, emekli aylıklarında eşitsizlik giderilecek, refah payı yükseltilecek, emeklilikte yaşa takılanların mağduriyeti giderilecek’ şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<