banner359

Aladağ ailesinden Diyanet’e arsa bağışı

Adana’nın Kozan İlçesinde Geçtiğimiz Yıllarda Vefat Eden Turhan-perihan Aladağ’ın Varisleri Olarak Çocuklari Cami Hizmetinde Kullanılmak Üzere Diyanet Vakfı’na Arsa Bağışında Bulundular.

06 Eylül 2019 Cuma 10:55
Aladağ ailesinden Diyanet’e arsa bağışı

Adana’nın Kozan ilçesinde geçtiğimiz yıllarda vefat eden Turhan-Perihan Aladağ’ın varisleri, cami hizmetinde kullanılmak üzere Diyanet Vakfı’na arsa bağışında bulundu.

Turhan ve Perihan Aladağ’ın varisleri, Kozan Mezarlığı’ndaki dini hizmetlerin yükünü çeken Mezarlık Cami’ye bitişik konumdaki arsalarını ileride cami hizmetlerinde kullanılmak üzere bağışta bulunmak istedi. Diyanet Vakfı’nın da olumlu yanıt vermesi üzerine Kozan Müftüsü Celil Karaca ile varisler bir araya gelerek protokolü gerçekleştirdiler. Tapu kaydından bağış gerçekleştirildi ve arsanın tapusu Diyanet Vakfı adına Kozan Müftüsü Celil Karaca’ya teslim edildi.

Anne ve babalarının sağ iken bağışta bulunulan arsanın camiye verilmesini vasiyet ettiklerini belirten Muammer, Erdoğan, Nurcan ve Özcan Aladağ kardeşler tüm hayırseverleri böyle anlamlı bağışlarda bulunmaya davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<