Gölbaşı ilçesinde trafik ve asayiş uygulamaları devam ediyor

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Trafik Ve Asayiş Ekipleri Tarafından İlçe Girişinde Trafik Uygulamaları Devam Ediyor.

04 Eylül 2019 Çarşamba 13:06
Gölbaşı ilçesinde trafik ve asayiş uygulamaları devam ediyor

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ve asayiş ekipleri tarafından ilçe girişinde trafik uygulamaları devam ediyor.

Gölbaşı ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik büro amirliği ekipleri ve asayiş büro ekipleri tarafından Gölbaşı- Kahramanmaraş karayolu üzerinde halkın huzur ve güvenini sağlamak için suç işlemeye niyetli kişileri amaçlarından caydırmak, ilçe genelinde güven ortamını tesis etmeye yönelik olarak, ilçe giriş çıkışlarında bulunan önemli noktalarda uygulamalar gerçekleştiriyor.

banner380

Polis ekiplerinin yaptığı uygulamalarda şüpheli araçlar durdurularak didik didik aranıyor. Şüpheli görülen şahısların ise üst aramaları ve GBT sorguları yapılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<