İmam Hatip Lisesinde kız öğrencilerle söyleşi

Adıyaman’ın Gölbaşı İlçe Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Eğitimci, Gazeteci Yazar Fatma Gülşen Koçak, ‘islam Medeniyeti’ Konusunda Kız Öğrencilerle Söyleşi Yaptı.

16 Eylül 2019 Pazartesi 16:29
İmam Hatip Lisesinde kız öğrencilerle söyleşi

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Eğitimci, Gazeteci Yazar Fatma Gülşen Koçak, ‘İslam Medeniyeti’ konusunda kız öğrencilerle söyleşi yaptı.

Koçak, Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda yaptığı söyleşide, ‘İslam Medeniyetinin’ akan su gibi etrafını yeşillendirip hayat veren bir yaşam sistem olduğunu belirterek bir yere kapanıp ibadet etmenin İslam medeniyetinin amacına ulaşması için yeterli olmadığını söyledi.

Ayrıca dünyada her yıl bütün dünya nüfusunu doyuracak kadar gıda üretildiğini ama israfın fazla olması nedeniyle adil bir şekilde paylaştırılmadığını belirtti.

banner380

Program sonunda Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Recep Akbaşlı tarafından, Gazeteci - Yazar Fatma Gülşen Koçak’a çeşitli hediyeler takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<