İnegöl'ün yaşam portalı

Yıldırım ve Nilüfer’de su kesintisi

BURSA

Bursa’nın Yıldırım ve Nilüfer ilçelerinde su kesintisi yapılacak.BUSKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Yıldırım’ın Esenevler Mahallesi´nde Emir Caddesi doğusu, Yiğitler Mahallesi´nde Bayraktar Caddesi ile 2. Sanayi...

Bursa’nın Yıldırım ve Nilüfer ilçelerinde su kesintisi yapılacak.
BUSKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Yıldırım’ın Esenevler Mahallesi´nde Emir Caddesi doğusu, Yiğitler Mahallesi´nde Bayraktar Caddesi ile 2. Sanayi Caddesi batısında 2 Kasım Çarşamba günü 09.00 - 21.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak. Yıldırım’ın Yunus Emre Mahallesi´nin Yunus Emre Caddesi ile Sevinç Caddesi´nin güneyinde kalan kesimi, Kazım Karabekir Mahallesi´nin Kısmet Caddesi´nin güneyinde kalan kesimi ve Vatan Mahallesi´nin Vatan Caddesi´nin doğusunda kalan kesimi ile civarında ise 3 Kasım Perşembe günü 09.00- 21.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak.
Nilüfer ilçesinde ise Beşevler Mahallesi Güneş Caddesi civarı, Kültür Mahallesi ve Üçevler Mahallesi´nin doğu kesimleri ile civarında 1 Kasım Salı günü 09.00- 21.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak. Yine Nilüfer’in Geçit Mahallesi´nde Özdilek A.V.M. ve civarı Geçit mezarlığı civarı ve çevre yolunun güneyinde kalan bölgede de 2 Kasım Çarşamba günü 09.00- 21.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.