İnegöl'ün yaşam portalı

(cumartesi) Gürsu’da Festival Coşkusu

BURSA HABERLERİ

Bursa ’nın Gürsu ilçesinde düzenlenen Armut Festivali ’nde Mustafa Ceceli sahne alacak.Gürsu Belediyesi tarafından tertiplenen 17. Kültür, Sanat ve Armut Festivali 5 gün sürecek. ilçede festival coşkusu yaşanacak. Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, “Gürsu ’muzun un sah

Bursa ’nın Gürsu ilçesinde düzenlenen Armut Festivali ’nde Mustafa Ceceli sahne alacak.
Gürsu Belediyesi tarafından tertiplenen 17. Kültür, Sanat ve Armut Festivali 5 gün sürecek. ilçede festival coşkusu yaşanacak. Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, “Gürsu ’muzun un sahip olduğu zirai zenginliğe vurgu yapmak için festivalimizin ismine dünya çapında ilçemizin adını duyuran armudu da ekledik. 150 çocuğumuzu sünnet ettireceğiz. 600 engelli ve ailesinin iştirakiyle şölen düzenleyeceğiz. Gürsu ’daki sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, oda ve kooperatiflerimizle birlikte festival heyecanı yaşıyoruz. Bu festival Gürsu ’da birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirecek” dedi.
Festivalde Mustafa Ceceli konseri, sevgi şöleni, armut yarışması, tiyatro gösterisi, sünnet şöleni, fotograf sergisi, tiyatro ve animasyon gösterileri v.b. kültürel faaliyetler gerçekleştirilecek.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.