İnegöl'ün yaşam portalı

İsrail Büyükelçiliği önünde Iftar

GENEL

Mazlumder üyeleri, İsrail’in Ankara Büyükelçiliği önünde iftar yaptı. İsrail’in Ankara Büyükelçiliği önünde toplanan İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği üyesi (Mazlumder). İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını...

Mazlumder üyeleri, İsrail’in Ankara Büyükelçiliği önünde iftar yaptı.
İsrail’in Ankara Büyükelçiliği önünde toplanan İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği üyesi (Mazlumder). İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etti. Büyükelçilik önünde pankart ve dövizler açıp sloganlar atan grup üyeleri, ezanın okunmasıyla birlikte iftar yaptı. İftarın ardından akşam namazını eda eden protestocular, ‘Zalimler için yaşasın cehennem’, ‘Katil İsrail, Filistin’den defol’ gibi sloganlarla tepkilerini dile getirdi.
Grup üyeleri adına konuşma yapan Mazlumder Genel Başkanı Ahmet Faruk Ünsal, “Bugün, maalesef her Ramazan ayında olduğu gibi bir İsrail klasiğiyle karşı karşıya kaldık. 5 gündür Gazze topraklarına siyonist İsrail yönetimi tarafından saldırı düzenleniyor. Ve bu saldırılarda sivil yerleşim yerleri, okullar, camiler, hastaneler, kadınlar, çocuklar, gençler maalesef katlediliyorlar ama dünya maalesef sessiz. Gazze’ye yapılan her saldırı, insanlık adına yapılan saldırıdır. Zalimler için yaşasın cehennem” diye konuştu.
(İHA)
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.