Parkı ateşe verdiler

Haber Merkezi · Muhabir
01.02.2018 10:08

İnegöl Belediyesi tarafından Yenimahalle Gölcük sokakta yaptırılan park ve spor alanı, ikinci kez kendini bilmezlerin hedefi oldu. Plastik oyun aletlerinin ateşe verilmesi ile çıkarılan yangın İtfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre, İnegöl Belediyesi tarafından çocukların oyun oynayabilmeleri, bölge halkının vakit geçirebilmeleri amacıyla yaptırılan çocuk parkı ve spor alanı, geçtiğimiz aylarda da vandalların gazabına uğramış, oyun konsolları ateşe verilmişti. Gerekli onarım ve bakım çalışmaları yapılarak yeniden hizmete sunulan Yenimahalle Gölcük sokaktaki park, önceki akşam yeniden ateşe verildi.

Parkın girişinde yakılan ateşi gören mahalle sakinleri durumu İnegöl İtfaiye ekiplerine bildirdi. Gelen İtfaiye ekipleri, yangını büyümeden söndürdü. Yangın sonucu park zarar görürken, yangına sebep olan gençler emniyet ekiplerince aranıyor. 

Yazar Hakkında

Haber Merkezi

Muhabir

E-posta

(0) Yorum

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Yükleniyor…