Polis Teşkilatına Aktaş'tan 170. Yıl Pastası

.

Haber Merkezi · Muhabir
08.04.2015 17:34
 İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan’ı ziyaret ederek Emniyet Teşkilatı`nın 170. Kuruluş yıl dönümü kutladı. Başkan Aktaş, emniyet mensupları ile birlikte pasta keserek bu özel günü kutladılar.

TEŞKİLATIMIZI TEBRİK EDİYORUM 
 Ziyarette konuşan Başkan Alinur Aktaş, "Bu hafta Polis Teşkilatı`mızın kuruluşunun 170. yılı. Dün akşam biz çok Emniyet Müdürümüzle, İlçe Kaymakamımızla, Baş Savcımız ile birlikte İl Müdürlüğümüzün düzenlediği kokteyle katıldık. Perşem günü ve Cuma günü bazı etkinlikler var ama biz sürpriz yapalım, Emniyet Müdürümüzün nezninde tüm Polis Teşkilatımızın haftasını tebrik edelim, beraber bir yaş pasta keselim istedik. Arkadaşlarımızın ağızlarını tatlandıralım istedik. Ben bu vesile ile mesleğini icra ederken ve emekli olduktan sonra fark etmez, ölenleri rahmetle anıyorum. Hayatta olanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Ülkelerin gelişmesi, kalkınması herkesin isteği, arzusudur ama takdir edersiniz ki ticarette, siyasette, sosyal hayatta güvenlik içerisinde icra edilirse bir değer kazanır. Ve Polis Teşkilatımızın bu konuda ne kadar önemli olduğunu, değerli olduğunu görüyoruz.  İnegöl 42 bin nüfusu ile her ne kadar adı bir ilçe olarak anılsa da, birçok ilden büyük bir potansiyele sahip. Ve çok farklı kültürlerin yaşandığı bir yer. Sanayi aktivitesinin de önemli olması İnegöl`ü daha değerli ve önemli kılıyor. Sayı itibari ile bir il teşkilatına göre daha az rakamla devam edilmesine rağmen, ben arkadaşlarımızın çok üstün gayret ile çalıştığını ve çok başarılı olduklarını biliyorum" dedi.

KENDİLERİNE MİNNETTARIZ
Emniyetin ciddi hamleler yaptığının altını çizen Aktaş, “Yakın gelecek de çok daha güzel olacak. Biliyorsunuz Emniyet Müdürlüğümüz ile ilgili yeni bina ile ilgili plan var. Şuan proje aşamasında İnşallah yakın bir zamanda hayata geçecek. MOBESE devreye girdi onun da her geçen gün aktivitesi artacak. Ben inanıyor ve ümit ediyorum ki İnegöl daha yaşanılabilir ve daha kaliteli olacak. Biz evlerimizde rahat uyurken, ticaretimiz sağlıklı yaparken, uykularından ve ailesinden fedakarlık eden bir gönüllü olgusu var. Emniyet Teşkilatı var. Kendilerine minnettarız" dedi

HER KONUDA BİZLERE DESTEK VERİYORLAR

Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ise, "Belediye başkanımız iş yoğunluğu içerisinde zamanını bizlere ayırdı. Nazik ziyareti ile birlikte bizleri onurlandırmıştır. Her konuda kendisinden destek alıyoruz. Şehrin sosyal, kültürel veya entellektüel anlamda gelişmesinde büyük emeği olan Belediye Başkanımız, Emniyet hizmletlerimizin yürütülmesinde de her konuda bizlere destek veriyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Yazar Hakkında

Haber Merkezi

Muhabir

E-posta

(0) Yorum

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Yükleniyor…