İnegöl'ün yaşam portalı

Aktaş´tan Çamlıca Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret

İNEGÖL HABERLERİ

 Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediyesi tarafından Domaniç ilçesinin Çamlıca köyünde revize edilen parkın açılışı öncesinde, Domaniç Çamlıca Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulundu.

İnegöl Zihinsel Engelliler ve Bakıma Muhtaç Çocukları Koruma Derneği (ZİHENDER) tarafından Domaniç Çamlıca Köy´ünde yaptırılan Rehabilitasyon Merkezini ziyaret Başkan Aktaş, yetkililerden bilgi aldı. ZİHENDER tarafından Domaniç Çamlıca Köy´üne yaptırılan engellilerin eğitimine yönelik Rehabilitasyon Merkezine gelen Aktaş, Domaniç Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, AK Parti Domaniç İlçe Başkanı Yurdagül Bakkal, MHP Domaniç İlçe Başkanı Halil İbrahim Türkmen ile bazı daire amirlerini, ZİHENDER Dernek Başkan yardımcısı Pelin Ergin ve Şaban Korkmaz karşıladı.

Rehabilitasyon Merkezini gezen misafirler, çalışmalar hakkında Dernek Başkan yardımcısından bilgi aldılar. Çamlıca Köyünde İnegöl Belediyesinin katkılarıyla yapılan parkın açılışına gelen Başkan Aktaş, “Özel insanlarımız (Engelliler) için ne yapılsa azdır. Böyle güzel ve özel projelere her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla ZİHENDER tarafından yaptırılan ve açılış aşamasına gelen Rehabilitasyon Merkezine emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“Engellilere yönelik olarak Domaniç ilçesinde ilk ve tek olan Rehabilitasyon Merkezimizde çalışmalarda sona geldik ve açılış aşamasındayız” diyen Dernek Başkan yardımcısı Pelin Ergin ise, “Ziyaretimize gelen İnegöl Belediye Başkanı sayın Alinur Aktaş´a, Domaniç Kaymakamımız sayın Bünyamin Karaoğlu´na ve Domaniç Belediye Başkanı sayın Sahvet Ertürk´e teşekkür ediyorum. Devlet büyüklerimizin yanımızda olması bize güç veriyor. Ayrıca bu projeye destek olan herkese engelliler adına yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.