İnegöl'ün yaşam portalı

Bisiklet Hırsızları Güvenlik Kamerasında

İNEGÖL HABERLERİ

Kemalpaşa mahallesindeki bir sitenin bahçesinden bisiklet çalan hırsızın, hırsızlık yaptığı an güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Polis güvenlik kameralarına yansıyan hırsızı arıyor.
Edinilen bilgiler göre; Çarşı merkezindeki işyerini kapattıktan sonra Kemalpaşa mahallesi funda sokakta bulunan sitendeki evine gelen İsrafil Bıçakçı, bisikletini site bahçesindeki demir korumalıklara kilitledi. Evine gidip uyuyan vatandaş, sabah yeniden işyerine gitmek için kullandığı bisikletinin yanına gittiğinde, bisikletinin olmadığını fark etti.
Sitenin güvenlik kamera görüntülerini inceleyen vatandaş, bisikletinin çalındığını gözlemledi. Güvenlik görüntülerini alan vatandaş, görüntüleri emniyet ekiplerine verdi.
Kilitli olan bisikletinin kilidi testere ile kesilerek çalınan İsrafil Bıçakçı, “Akşam saatlerinde bisikletimi sitenin bahçesine kilitledim. Sabah olduğunda bisikletimin çalındığını fark ettim. Güvenlik görüntülerini emniyet ekiplerine teslim ettim. İnşallah hırsız en kısa zamanda bulunur da başkalarının canını yakmaz.” Dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.