İnegöl'ün yaşam portalı

Fetö Operasyonunda 8 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

İNEGÖL HABERLERİ

İŞADAMLARI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonlar kapsamında gözaltına alınan ve aralarında işadamları ile öğretmenleri bulunduğu 8 kişi, emniyet ekiplerinin aldığı geniş güvenlik önlemleri arasında adliyeye sevk edildi.
FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Bursa ve İnegöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İnegöl´de yaklaşık 2 hafta önce gözaltına alınan işadamları M.Ş., H.Y. K., B. Y., S. T., R.Y. ile öğretmen Ö. T., Y.D.,ve ev hanımı A.Y. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildiler.
2 SAVCI, 2 HAKİM TUTUKLANMIŞTI
İnegöl´de geçtiğimiz ay yapılan operasyonlarda iki savcı ve iki hakim yakalanarak tutuklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde de iki savcı gözaltına alınarak Bursa’ya sevk edilmişti.
14 POLİS AÇIĞA ALINMIŞTI
FETÖ/PDY operasyonları kapsamında İnegöl Emniyet Müdürlüğünde görevli aralarında rütbelilerinde bulunduğu 8 polisin ardından geçtiğimiz hafta da iki Komiser, bir Başpolis ile Bölge Trafik İstasyon Amirinin görevden alınmıştı. İnegöl´de rütbelilerinde aralarında bulunduğu 14 polis açığa alınmış oldu.
9 İŞADAMI TUTUKLANMIŞTI
Yine işadamlarına yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 12 işadamından 9´u tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.