İnegöl'ün yaşam portalı

Fırat Çakıroğlu İçin İnegöl'de Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

İNEGÖL HABERLERİ

.

 İnegöl’de, Ege Üniversitesi’nde çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gıyabı cenaze namazı kılındı.

İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazına MHP İnegöl İlçe Başkanı Müfit Besler, İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim, MHP İnegöl ilçe yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Ülkü Ocakları üyeleri STK Temsilcileri katıldı ve vatandaşlar katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından basın açıklaması yapıldı.Sani Konukoğlu Camii avlusunda yapılan basın açıklamasında konuşan İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim , “Dün akşam Ege Üniversitesi’nde Üniversite Teşkilat Başkanımız Fırat Yılmaz Çakıroğlu PKK yandaşlarının saldırısı sonucu şehit düşmüştür.Üniversite rektörlüğü ve emniyet amirliği bu tür provokasyonların olduğunu bilmesine rağmen hiçbir önlem almamıştır.Çözüm süreci diye ülke gündemimizde çözülme sürecine geçilmiş,üniversitelerimiz faal bir örgüt haline gelmiştir.Acımız büyüktür.Bıçak kemiğe dayanmıştır. Unutulmasın ki biz bir ölür bin diriliriz.Bu vesile ile şehidimize rahmet ailesine ve camiamıza baş sağlığı dilerim” diye konuştu.
Basın açıklamasından sonra grup olaysız bir şekilde dağıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.