İnegöl'ün yaşam portalı

Gönül Elçilerine İnegöl'den Destek

İNEGÖL HABERLERİ

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın eşi Emine Erdoğan´ın başkanlığında, kadınlara, engellilere ve yetimlere yönelik başlatılan Gönül Elçileri projesine İnegöllü Gönül Elçileri de desteklerini esirgemiyor.
İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, Bursa Gönül Elçileri Koordinatörü Sevim Karaloğlu´nu ziyaret ederek, İnegöl Gönül elçileri noktasında yapacakları proje hakkında bilgilendirdiler.

Müdür Yardımcıları İbrahim Şenal ve Özlem Meke´nin de hazır bulunduğu ziyarette Müdür Burhanettin Özdemir, Bursa Gönül Elçileri Koordinatörü ve Bursa Valisi Münir Karaloğlu´nun eşi Sevim Karaloğlu´na Bursa´yı temsil eden logonun yer aldığı filografiyi hediye etti. Müdür Burhanettin Özdemir, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın eşi Emine Erdoğan´ın başkanlığında Türkiye geneline yayılan gönül elçileri projesi var. Gönül Elçileri´nin Bursa Koordinatörü olan Bursa Valimizin eşi Sevim Karaloğlu´nu ziyaret ettik. İnegöl´deki gönül elçileri projesine Halk Eğitim Merkezi olarak yapabileceklerimizi ilettik. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenleyeceğimiz bir etkinlik var. Gönül elçileri projesinin İnegöl´de tanıtımı ile alakalı katılım sağlayacaklar. Gönül elçilerine burada katkı sağlayacağız. İnegöl hayırseverler şehri. 5 Mart 2016 tarihinde Marrion Otel´de gerçekleştireceğimiz etkinliğe İnegöl halkımızı bekliyoruz. Düzenleyeceğimiz programda projeyi tanıtacağız. İnegöl´deki gönül elçilerine yeni üyeleri eklemek için çaba sarf edeceğiz” dedi.

Müdür Özdemir, “Gönül elçileri; kadınlara mesleki eğitim kazandırılması, istihdam edilmesi, engellilere sahip çıkılması, yetim ve öksüz olanların desteklenmesi… Bizde İnegöl Gönül elçileri olarak Bursa´daki 6 kişilik öksüz ve yetim olan kardeşlere gerekli destekte bulunduk. Mobilya desteğini sağladık” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.