İnegöl'ün yaşam portalı

Kılavuz, İnegöl Ülkü Ocakları'nı ziyaret etti

İNEGÖL HABERLERİ

 Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz İnegöl Ülkü Ocaklarını ziyaret etti.Ziyarette konuşan Kılavuz, “Uyuşturucu belasına karşı Türkiye’nin her ilinde ve ilçesinde savaşıyoruz. Ölümüne savaşıyoruz ve bu işi bitirmenin kararlılığı içerisindeyiz. Bu gençliği bu bataklıktan ve bu ateş çemberinden çıkartmamız gerekiyor “ dedi.
İnegöl Ülkü Ocakları Yücel Erim ve Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyaret, İnegöl Ülkü Ocakları’nın Nuri Doğrul Caddesi üzerinde bulunan hizmet binasında gerçekleştirildi.

Teşkilat mensupları ile selamlaştıktan sonra açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, “ Nitelikli ve donanımlı kardeşlerimizi sıkmalıyız. Benim kardeşim, benim ülküdaşım bilinçli yaşayan, şuurlu yaşayan ve kendisini gerçek anlamda çağa göre yetiştiren fakat özünden de taviz vermeyendir. Özümüz, Müslüman Türk kimliğimizdir. Bu kimliğimizi yıpratmak isteyen kimseye izin vermemeliyiz. Siz değerli kardeşlerim inşallah memleketimizin yarınlarında söz sahibi olacaksınız ve Türkiye’ye, Türk Milletine yönelmiş tehlike ve tehditleri siz bertaraf edeceksiniz. Türk Milletini hak ettiği noktaya sizler ulaştıracaksınız. O güzel günleri sizler inşallah ortaya çıkartacaksınız. Bugün Bursa Ülkü Ocakları eski Başkanımızı ziyarete geldik. Sizlerde biliyorsunuz kendisi cezaevinde ama oda en kısa zaman içerisinde inşallah çıkacak o noktada gönlümüz rahat. Bizde yalnız olmadığını göstermek maksadıyla bizde sizlerin adına ahde vefayı ortaya koyarak ziyaretimizi gerçekleştirdik” dedi. 
ÖLÜMÜNE SAVAŞIYORUZ 
Uyuşturucu kullanımı ile ilgili İnegöl Ülkü Ocakları teşkilatlarına talimat veren Kılavuz, “Sizler bu davanın sahiplerisiniz, bu davanın yarınlarısınız, bu milletin gözbebeklerisiniz ve inşallah bu milletin yarınlarındaki yönetici kadrolarısınız. Özellikle ortaokul ve lise talebesi arkadaşlarım sizler bir takım oyunlara ve planlara asla izin vermiyorsunuz. Bu uyuşturucu belasına karşı Türkiye’nin her ilinde ve ilçesinde savaşıyoruz. Ölümüne savaşıyoruz ve bu işi bitirmenin kararlılığı içerisindeyiz. Bu gençliği bu bataklıktan ve bu ateş çemberinden çıkartmamız gerekiyor. Çok gencimizi böyle heba ediyorlar, heder ediyorlar, yok ediyorlar ve maalesef öylece PKK’yı güçlendiriyorlar, bazı terör örgütlerini güçlendiriyorlar. Askerimize, polisimize onlarda bir kurşun olarak geri dönüyor. Aileler yıkılıyor, kendi iç geçimleri alt üst oluyor, huzurları kalmıyor. Bunlara dikkat ediyorsunuz. Aramıza birileri girebilir. Misyonerlik yaparak, ajanlık, provokatörlük ve bazı kötü emellere sürükleyebilirler, bunlara da izin vermeyin.Milli şuuru her ortamda önce kendimiz yaşayıp sonra yaşatmaya gayret edeceğiz. Allah yardımcınız olsun” ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.