İnegöl'ün yaşam portalı

Meyve çalan hırsızlardan biri tutuklandı

İNEGÖL HABERLERİ

İnegöl’e bağlı Hamamlı mahallesinde gece saatlerinde 4 ayrı kişiyle ait tarlalardaki ağaçlardan toplayıp yaklaşık 2 ton elma ve armut çalan iki kişiden biri tutuklandı.
Edinilen bilgilere göre; Hamamlı mahallesine kapalı kasa minibüsle gelen iki şahıs, Elma ve Armut bahçelerine girdiler. Selahattin Oruç, Cüneyt Uysal, Hüseyin Gedik ve Ahmet Acar’a ait 4 ayrı meyve bahçesine giren iki şahıs, buldukları meyve kasalarına ağaçlardan topladıkları Elma ve Armutları koyup, minibüse yüklediler.
Meyveleri Minibüse dolduran iki şahıs araçla birlikte mahalleden kaçtılar. 
O sırada yoldan geçen bir vatandaş hırsızlık olayını görünce İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine bildirdi. Minibüsü takibe alan Jandarma ekipleri Kestel ilçesinde aracı durdurdular. 
2 TON MEYVE ÇALMIŞLAR
Durdurulan araçta yapılan aramada Jandarma ekipleri, yaklaşık 2 ton elma ve armut ele geçirdiler. Araçtaki 55 yaşındaki Muhammet B. ile 35 yaşındaki Rasim K. gözaltına alındı.
2 ton elma ve armudu çaldıkları belirlenen iki şahıs gözaltına alındı.
59 yaşındaki Muhammet B. ve39 yaşındaki Rasim K. jandarma ekiplerince Adliyeye sevk edildiler. Mahkemeye çıkarılan 2 şahıstan Muhammet B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken Rasim K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.