İnegöl'ün yaşam portalı

Mobiliyum Avm B Etap’ta Sona Gelindi

İNEGÖL HABERLERİ

 Türkiye´nin en büyük kapalı mobilya alışveriş merkezi Mobiliyum AVM´nin B etap toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. B etap üyelerinin tam kadro olarak toplantıda bulunması Mobiliyum yönetim kurulu tarafından memnuniyetle karşılandı.

Mobiliyum Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han ve yönetim kurulu üyeleri tarafından B Etap inşaat sürecinde yönetim süresi boyunca gelinen süreçler tüm üyelere anlatıldı. Aynı zamanda toplantıda inşaat sürecinde çalışan taşeron firmalarında katılması ile tüm açıklığı ile şuana kadar yapılmış ve yapılacak olan B Etap inşaatının Ağustos ayı itibari ile teslim edilmiş olduğunun ve tüm B Etap üyelerinin Ağustos ayı itibari ile işyerlerinin tadilat sürecini başlatmaları gerektiğinin bilgisi verildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han tarafından teslim edilen işyerlerinin giriş katlarının kesin olmakla birlikte Kasım ayı fuarına kadar açılışa hazır hale getirilmesi gerekliliği üyelere bildirilirken, bahsi geçen tarihe kadar tadilatlarını bitirmeyen üyelere ise cezai yaptırım getirileceği bilgisi verildi.

Bilgilendirmeler çerçevesinde B Etap üyelerinin oyçokluğu ile B Etap bitiş süreci ve verilen tarihler kabul edilmiş oldu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.