İnegöl'ün yaşam portalı

Zabıta Müdürleri İnegöl'de Buluştu

İNEGÖL HABERLERİ

.

 Bursa’nın 17 ilçesinde görev yapan zabıta amirleri, İnegöl Belediyesi’nin organize ettiği koordinasyon toplantısında bir araya geldi.
Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı nezaretinde her ay ilçelerde yapılan istişare toplantısına bu ay İnegöl Belediyesi ev sahipliği yaptı.

Toplantıya; İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban,Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mahmut Turna,İnegöl Belediyesi M.Gazali Şen ile birlikte 17 ilçenin zabıta müdür ve amirleri katıldı.
''İlçemize hoşgeldiniz'' diyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkan Yardımcı Alper Taban"Sizleri İnegöl'de misafir etmekten memnuniyet duyuyoruz.Sizler son derece önemli işler yapan bir kurumun temsilcilerisiniz.Belli periyotlarla bu şekilde bir araya gelmeniz ,işlerinizdeki performanslarınızı üst düzeye taşımanıza katkı sağlayacaktır"dedi.Taban, zabıta ekiplerinin zor bir görev üstlendiklerini belirterek,bu iştişare toplantılarının önemli konularda fikir alışverişinde öenmli bir fırsat sağlayacağını söyledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.