İnegöl'ün yaşam portalı

Zehirlenenlerin sayısı artıyor

İNEGÖL HABERLERİ

.

 Geçtiğimiz Cumartesi akşamı iddiaya göre bir işyerinde yedikleri kebaptan dolayı gıda zehirlenmesi yaşayarak hastanelik olanların sayısı arttı.
İlk gün hastanelik olan 6 kişinin ardından önceki gece de 7 kişi aynı şikayetle hastaneye gelerek tedavi altına alındı.

İnegöl’de faaliyet gösteren kebapçı da İskender kebap yedikten iki saat sonra mide bulantısı ve kusma şikayetiyle fenalaşan 6 kişi hastanelik olmuştu. İddiaya göre bir akşam sonra aynı yerden kebap yiyen 7 kişi daha hastanelik oldu. Fatma K., Mustafa K., İbrahim Ç., Yunus A., Sebahattin B., Suzana B. ve Zenfira R., mide bulantısı ve kusma şikayetiyle özel araçlarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındılar. Mideleri yıkanan 7 kişi müşahede altına alındı.

ŞİKAYETÇİYİM

İlk tespitlere göre gıda zehirlenmesi yaşayan İbrahim Ç., “Akşam saatlerinde bir kebapçı da arkadaşımla birlikte İskender yedik, sonrasında eve gittik. İki saat sonra fenalaştım. Kusmaya başlayınca acilen hastaneye getirildim. Sonrasını hatırlamıyorum. Firmadan şikayetçi olacağım” dedi.

İLÇE TARIM NUMUNE ALDI

Öte yandan, gıda zehirlenmesi olayının üzerine İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, işyerindeki gıdadan numune alarak inceleme başlattı.

Yorumlar (2)

halil partal 9 Yıl Önce

İşyerinin ismini açıklayınca başka mağdurlar da olmasın ...

Tufan 9 Yıl Önce

Lan sizin Haberciliğinde adam gibi haber yapsaydınız firmanın ismini verseydiniz zehirlenme sayısı artmaycaktı firmaya ortaklığınız mı var!!! Siz de sorumlıusunuz bu durumdan yazıklar olsun Size ve habercilik anlayışınıza

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.