İnegöl'ün yaşam portalı

Aslan Zor Da Olsa Kazandı

SPOR

Galatasaray Liv Hospital, Türkiye Basketbol Ligi 13. haftasında Darüşşafaka Doğuş’u 77-79 mağlup etti. Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmada ilk televizyon molasına Darüşşafaka Doğuş 15-14 üstün girdi. Ardından öne geçen...

Galatasaray Liv Hospital, Türkiye Basketbol Ligi 13. haftasında Darüşşafaka Doğuş’u 77-79 mağlup etti.
Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmada ilk televizyon molasına Darüşşafaka Doğuş 15-14 üstün girdi. Ardından öne geçen ve farkı açmaya başlayan Galatasaray Liv Hospital ilk çeyreği 27-18 önde bitirdi.
Sarı-kırmızılı ekip 2. çeyreği de etkili sürdürdü. Galatasaray Liv Hospital mücadelede 34-20 öne geçti ancak ardından Darüşşafaka Doğuş baskısını arttırdı ve farkı eritmeye başladı. Oyundan kopmayan Galatasaray Liv Hospital devreyi 45-42 üstün kapattı.
3. periyotta seri yakalayan Galatasaray tekrar fakrı açmaya başlarken mola sonrası Darüşşafaka Doğuş baskı kurmaya başladı ve farkı indirerek çeyreğe eşitliği getirdi. (64-64)
Son periyot da büyük çekişmeye sahne oldu ve skor üstünlüğü iki takım arasında gezdi. Son beş dakika 73-73 eşitlik sağlanırken, sarı-kırmızılılar baskını arttırdı ve karşılaşmadan 79-77 galip ayrıldı.
(İHA)
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.