İnegöl'ün yaşam portalı

Melo ne zaman sahalara dönecek ?

SPOR

Galatasaray’ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, bel fıtığı ameliyatı oldu. Melo’nun 4-6 hafta sonra fizyoterapiye başlayabileceği belirtildi.Belindeki ağrılar nedeniyle Sivasspor karşılaşmasının kadrosuna alınmayan Melo, bugün yapılan...

Galatasaray’ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, bel fıtığı ameliyatı oldu. Melo’nun 4-6 hafta sonra fizyoterapiye başlayabileceği belirtildi.
Belindeki ağrılar nedeniyle Sivasspor karşılaşmasının kadrosuna alınmayan Melo, bugün yapılan kontrollerin ardından bel fıtığı ameliyatına alındı. Başarılı bir operasyon geçiren sarı-kırmızılı futbolcu, kendine geldi.
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Melo’nun sağlık durumuna ilişkin NTVSpor’a açıklamalarda bulundu. Brezilyalı oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğunu anlatan Albayrak, “Sağlığı yerinde. İnşallah yarın taburcu ederler. Allah, sadece bizim futbolcularımızı değil, bütün futbolcuları korusun” dedi.
Felipe Melo’nun 4 ila 6 hafta sonra fizyoterapiye başlayabileceği ama yeşil sahalara dönmesinin daha uzun süre alacağı açıklandı.
(İHA)
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.