banner359

Kutludüğün’e sosyal tesis yapılıyor

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Kutludüğün Mahallesi’nde Yapımı Yüzde Seksen Seviyesine Ulaşan Kutludüğün Gençlik Sosyal Ve Kültür Merkezi’nde İncelemelerde Bulundu. Başkan Yardımcıları Ve Birim Müdürlerinden Çalişmalara İlişkin Bilgi Alan Köse, İncelemeler Sırasında Mahalleliyle De Sohbet Etti.

04 Eylül 2019 Çarşamba 13:04
Kutludüğün’e sosyal tesis yapılıyor

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Kutludüğün Mahallesi’nde yüzde 80’i tamamlanan Kutludüğün Gençlik Sosyal ve Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinden çalışmalara ilişkin bilgi alan Başkan Köse, incelemeler sırasında mahalleliyle de sohbet etti. Göreve geldikleri günden itibaren daha güzel Mamak için çalıştıklarını kaydeden Köse, “Yalnızca günün ihtiyaçlarını değil gelecek nesiller içinde önemli yatırımlar yapıyoruz. Mamakımızın kaybedecek bir dakikası bile yok. Hayalimizdeki Mamak’ı oluşturmak için büyük bir titizlik ve gayretle çalışıyoruz. Mamaklı hemşehrilerimize bir sözümüz var ve yılmadan, yorulmadan, koşar adımlarla ilçemize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

Yaşayan bir kentin tüm ihtiyaçlarını gözeten çalışmalara ağırlık verdiklerini belirten Köse, “Yapımında sona gelinen tesisimiz mahallemizde eksikliği hissedilen birçok konuda vatandaşa hizmet sunacak. Kültürel ve sosyal faaliyetlerin icra edilebilmesi açısından tesisimiz ayrıntılı düşünülmüş bir yatırım. En kısa sürede tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz” dedi.

2 bin 500 metrekarelik kapalı alanda 4 katlı inşa edilen tesiste spor salonu, etüt odaları, oyun salonu ve düğün salonu bulunuyor. İnce işleri ve dış cephe giydirme çalışmaları devam eden tesis, mahallenin sosyal gelişimini de

destekleyecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<