banner359

10 gün sonra evine döndü

Adana’da Sevgililer Günü’nde erkek arkadaşıyla buluşmak için evden ayrılan 15 yaşındaki kız çocuğu, 10 gün sonra annesinin ağlamasına dayanamayarak evine döndü. Yüreği ilçesinde 14 Şubat 2015 günü 15 yaşındaki açık lise öğrencisi...

23 Şubat 2015 Pazartesi 12:57
10 gün sonra evine döndü
Adana’da Sevgililer Günü’nde erkek arkadaşıyla buluşmak için evden ayrılan 15 yaşındaki kız çocuğu, 10 gün sonra annesinin ağlamasına dayanamayarak evine döndü.
Yüreği ilçesinde 14 Şubat 2015 günü 15 yaşındaki açık lise öğrencisi N.Yı., Sevgililer Günü’nde annesi Sevda Y.’ye (49) "Erkek arkadaşımla buluşup döneceğim" diyerek evden çıkmış bir daha dönmemişti. Anne bunun üzerine kızının Mersin’in Tarsus ilçesinde vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan gibi olmasından korktuğunu açıklamıştı. Annenin bu feryadının ve gözyaşının haber olması üzerine N.Y. 10. günde evine döndü. Anne, kızının Özgecan gibi gencecik yaşta sokaklarda hayatını kaybetmeden evine döndüğü için çok mutlu olduğunu bir daha kızını hiç bırakmayacağını söyledi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<