11 Polis Daha Adliyeye Sevk Edildi

Paralel yapı’ iddialarına ilişkin yürütülen soruşturmanın “yasadışı dinleme” ayağı kapsamında yapılan ikinci dalga operasyonlarında gözaltına alınan polislerden bir bölümü daha adliyeye sevk edildi. İstanbul merkezli yürütülen...

07 Ağustos 2014 Perşembe 09:37
11 Polis Daha Adliyeye Sevk Edildi
Paralel yapı’ iddialarına ilişkin yürütülen soruşturmanın “yasadışı dinleme” ayağı kapsamında yapılan ikinci dalga operasyonlarında gözaltına alınan polislerden bir bölümü daha adliyeye sevk edildi.
İstanbul merkezli yürütülen soruşturma kapsamında önceki gün İstanbul başta olmak üzere 14 ilde eş zamanlı operasyonlar düzenlenmişti. Operasyonlarda gözaltına alınan polislerden 11’i dün ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti. Bugün ise ifade işlemleri tamamlanan polislerden bir bölümü daha adliyeye sevk edildi. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen polisler, daha sonra Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<