banner359

12 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

Konya’da ailesinden izinsiz olarak kullandığı iddia edilen traktörle gezintiye çıkan 12 yaşındaki çocuk, kontrolünü kaybettiği traktörün devrilmesi sonucu hayatını kaybetti. Olay, saat 13.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Yenibahçe...

03 Ağustos 2014 Pazar 17:17
12 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti
Konya’da ailesinden izinsiz olarak kullandığı iddia edilen traktörle gezintiye çıkan 12 yaşındaki çocuk, kontrolünü kaybettiği traktörün devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.
Olay, saat 13.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Yenibahçe Mahallesi 17349 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Kozağaç Mahallesi’nde Yaz Kur’an Kursu’na giden 7. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Kazım Korkmaz, kurs tatil olduğu için evine geldi. Öğle saatlerinde babası pazar alışverişinde, annesi de bahçelerinde çalıştığı sırada 42 EJ 477 plakalı traktörlerini izinsiz olarak alan küçük çocuk, evlerinin bulunduğu mahalleye doğru sürmeye başladı. Kazım Korkmaz, mahallelerinin girişinde bulunan tepelik yere geldiğinde kontrolü kaybederek yaklaşık 50 metre yukarıdan aşağı doğru sürüklendi. Devrilen traktörün altında kalan Kazım Korkmaz, olay yerinde can verdi. Kazım’ı yerde yatarken gören köylüler, 112 Acil Servis ve ailesine haber verdi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Kazım Korkmaz’ın öldüğü tespit edildi. Olay yerine sevk edilen polisin incelemesinin ardından Kazım Korkmaz’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Dr. Faruk Sükan Çocuk ve Doğum Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazım Korkmaz’ın amcası Mustafa Korkmaz, çocuğun traktörü ailesinden izinsiz olarak kullandığını anlatarak, "Babası pazardayken traktörü bahçeden kaçırmış. Çocuk Kur’an Kursu’na giderdi. Kurs bugün tatil olunca traktörü kaçırıyor. Annesi bağırmış arkasından ‘götürme’ diyerek ama burada dengesini kaybetmiş. Arkasında ilaçlama makinesi olduğundan çocuk traktörü devirmiş. Biz de genelde traktör sürme küçüklükten bir alışkanlıktır. Allah’ın takdiri” diye konuştu.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<