banner359

14 yaşındaki Rabia bulundu

Bursa’nın İznik ilçesinde, dün öğlen saatlerinde arkadaşına gideceğini söyleyerek evden çıkan ve saatlerce kendisinden haber alınamayan 14 yaşındaki Rabia Kumaş’ın teyzesine gittiği anlaşıldı.Olay dün akşam yaşandı. Kumaş, iddiaya...

11 Kasım 2018 Pazar 15:52
14 yaşındaki Rabia bulundu

Bursa’nın İznik ilçesinde, dün öğlen saatlerinde arkadaşına gideceğini söyleyerek evden çıkan ve saatlerce kendisinden haber alınamayan 14 yaşındaki Rabia Kumaş’ın teyzesine gittiği anlaşıldı.

Olay dün akşam yaşandı. Kumaş, iddiaya göre bir arkadaşına "evden kaçıyorum" diyerek mesaj attı. Ancak, gerçek sonradan ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, 14 yaşındaki küçük kız, o akşam teyzesine gitti ve geç vakte kadar teyzesinde kaldı. Aile haber alamayınca da polise giderek, kayıp başvurusunda bulundu. Küçük kızın aynı gece ailesine gittiği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<