15 günlük bebeği böcekler yedi

Kayseri’de boş bir araziye terk edilen ve ölen 15 günlük bebeğin vücudunun büyük bir bölümünün böcekler tarafından yendiği ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Kocasinan ilçesine Bağlı Yakut Mahallesi’nde polis ekipleri tarafından...

02 Şubat 2015 Pazartesi 17:26
15 günlük bebeği böcekler yedi
Kayseri’de boş bir araziye terk edilen ve ölen 15 günlük bebeğin vücudunun büyük bir bölümünün böcekler tarafından yendiği ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Kocasinan ilçesine Bağlı Yakut Mahallesi’nde polis ekipleri tarafından siyah bir poşet içinde ölmüş bir bebek cesedi bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri tarafından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna getirilen bebeğin cinsiyetinin kız olduğu belirlenirken, bebeğin vücudunun büyük bir bölümünün böcekler tarafından yendiği ortaya çıktı.
Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda otopsisi yapılan 15 günlük bebeğin, annesinin bulunması için polis çalışma başlattı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<