15 Temmuz Şehitleri Anma Günü’nde droneli takip

Bursa’da 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik kutlamaları, il emniyet müdürü ve il jandarma komutanı tarafından drone ile havadan saniye saniye kontrol edildi.15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Bursa’da...

15 Temmuz 2018 Pazar 22:11
15 Temmuz Şehitleri Anma Günü’nde droneli takip

Bursa’da 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik kutlamaları, il emniyet müdürü ve il jandarma komutanı tarafından drone ile havadan saniye saniye kontrol edildi.

banner380
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Bursa’da da kutlanıyor. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na toplanan binlerce kişinin güvenliği için Bursa İl Emniyet Müdürlüğü drone ile an be an alanı kontrol etti. Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak ve Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu drone kumanda ekranında kalabalığı izledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<