banner359

16 Yaşındaki çocuk Baltayla Babasını...

Sakarya’da 16 yaşındaki bir çocuk, babasını uykusundayken balta darbeleriyle öldürdü. Polis ekipleri, cinayetin ardından kaçan gencin yakalanması için çalışma başlattı. Edinilen bilgilere göre Erenler ilçesi Tabakhane Mahallesinde meydana...

28 Ağustos 2014 Perşembe 09:09
16 Yaşındaki çocuk Baltayla Babasını...
Sakarya’da 16 yaşındaki bir çocuk, babasını uykusundayken balta darbeleriyle öldürdü. Polis ekipleri, cinayetin ardından kaçan gencin yakalanması için çalışma başlattı.
Edinilen bilgilere göre Erenler ilçesi Tabakhane Mahallesinde meydana gelen olayda 16 yaşındaki Ş.Ç., henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı babası Fehmi Ç.’yi uykusundayken yüzüne vurduğu balta darbeleriyle öldürdü. Cinayetin fark edilmesinin ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, cinayet şüphelisi firar etti. Haberin duyulmasının ardından olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirdi. Cinayetin işlendiği alanda geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, konuyla alakalı olarak soruşturma başlattı. Baba Fehmi Ç’nin cansız bedeni ise yakınlarının çığlıkları arasında Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<